Logotype

  E-post: info@kretsloppsydost.se

  Kundservice 020-40 43 00

    Följ oss på Facebook

    Följ oss på Youtube

    Följ oss på LinkedIn

  Följ oss på Instagram

Hushåll

Utfyllnad

Projekt returpapper

Under 2022 genomför Kretslopp Sydost ett utvecklingsprojekt för att testa bostadsnära insamling av tidningar på utvalda hushåll i Nybro kommun. Genom att vara med i testet kan du påverka framtidens insamlingssystem och få dina tidningar hämtade bostadsnära - bra för miljön och smidigt för dig. 

Projektet syftar till att samla in utlästa tidningar och reklam fastighetsnära i samband med utdelning. På så sätt kan vi spara på resurser, erbjuda en bättre service till våra kunder och bidra till att öka återvinningen av returpapper.  

Projektet kommer att beröra 1 200 hushåll i Nybro kommun och om du fått ett utskick av oss är ditt hushåll ett av dom utvalda att vara med i projektet. Varje anmält hushåll får totalt tolv hämtningar, utan extra kostnad.

Anmäl dig här

Anmälan görs enkelt via vårt digitala formulär här på vår hemsida, klicka på länken för att komma till anmälan direkt. Det går även bra att ringa in och anmäla sig till Kretslopp Sydosts kundservice på 020-40 43 00. Efter anmälan skickas en bekräftelse till angiven e-postadress. Sista anmälningsdag är den 24 januari.

Välkommen med din anmälan här >>

Hur går det till?

När projektstart närmar sig får anmälda hushåll mer information utskickad per post tillsammans med en behållare för förvaring av tidningar och reklam. På hämtdagen ställs behållaren ut i anslutning till brevlådan och hämtas samtidigt som en tom behållare lämnas. Projektet kommer att pågå i sex månader från 1 mars till 31 augusti 2022.

Undersökning i samband med projektet

I samband med projektet kommer anmälda hushåll att bli kontaktade i syfte att samla in synpunkter på testet. Inkomna svar kommer sedan att analyseras och utvärderas för att undersöka denna potentiella insamlingsmetod. Det är därför viktigt att korrekt mailadress anges vid anmälan. 

Vanliga frågor om projektet

För frågor om projektet, se vanliga frågor här nedan:

Vanliga frågor och svar >>

Vid övriga frågor om projektet är du välkommen att kontakta Kretslopp Sydost kundservice via vår chatt på vår hemsida, via mail eller telefon. 

Kretslopp Sydost använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Jag godkänner