Logotype

  E-post: info@kretsloppsydost.se

  Kundservice 020-40 43 00

    Följ oss på Facebook

    Följ oss på Youtube

    Följ oss på LinkedIn

  Följ oss på Instagram

Hushåll

Utfyllnad

Autogiro

Autogiro är en automatisk betalningsfunktion som bankerna erbjuder. Det är ett enkelt och säkert betalningssätt. Du behöver inte knappa in något OCR-nummer för att betala en faktura.

Med autogiro dras rätt belopp från ditt konto och sätts in på Kretslopp Sydosts konto. Beloppet dras alltid på fakturans förfallodag. Du får din faktura från oss i god tid före förfallodagen. Det enda du behöver göra är att se till att det finns tillräckligt med pengar på ditt konto senast dagen före förfallodagen.

Fakturan skickas till din postadress. Du kan också välja att få din faktura i digital form skickad med e-post. Kontakta kundservice på telefon 020-40 43 00, eller maila till info@kretsloppsydost.se
Om täckning saknas kommer du att få en betalningspåminnelse.

Så här anmäler du dig

För att anmäla dig till autogiro behöver vi en underskrift från dig. Du kan välja att göra din autogiroanmälan elektroniskt eller via blankett.

Följ länken nedan för att anmäla ditt autogiro elektroniskt.

Länk till elektronisk anmälan >>

Följ länken nedan för att komma till våra samlade blanketter, där finner du blankett "Ansökan - Autogiro". Skriv ut, fyll i och skicka tillbaks blanketten till oss med post.

Länk till blanketter >>

Frågor om autogiro

Har du frågor om autogiro är du välkommen att kontakta vår kundservice på info@kretsloppsydost.se eller 020-40 43 00.

Kretslopp Sydost använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Jag godkänner