Logotype

  E-post: info@kretsloppsydost.se

  Kundservice 020-40 43 00

    Följ oss på Facebook

    Följ oss på Youtube

    Följ oss på LinkedIn

  Följ oss på Instagram

Hushåll

Utfyllnad

Betalningssätt

Du kan betala din faktura på olika sätt. Idag väljer de flesta elektroniska alternativ som autogiro eller e-faktura. Det är både smidigt och enkelt men framförallt bekvämt.

Betalningsuppgifterna är ifyllda i förväg och du behöver bara godkänna beloppet. Det sparar du mycket tid på.

Om du inte har tillgång till internetbank eller om du hellre föredrar att betala via bankgiro eller plusgiro så går det naturligtvis också bra.

Tänk på miljön

Att välja elektroniska betalningssätt är ett sätt att värna om miljön. Om vi använder mindre papper sparar vi på skogen och minskar antalet transporter. Kostnaderna för pappershanteringen minskar också vilket alla tjänar på. Med gemensamma krafter kan vi bidra till en bättre miljö!


E-faktura

Om du betalar dina fakturor i internetbanken kan du välja e-faktura från Kretslopp Sydost. Det är ett bekvämt och enkelt sätt att betala dina fakturor på. Dessutom är det kostnadsfritt och skonar miljön!

E-faktura är en digital faktura som du får direkt till din internetbank. Du kan fram fakturan på skärmen i din dator eller smarttelefon. När du ska betala är alla uppgifter ifyllda i förväg och det enda du behöver göra är att godkänna fakturan.

E-fakturan är något enklare i utförandet än en vanlig pappersfaktura. Du har alltid möjlighet att se en komplett fakturaspecifikation genom att logga in på kundsidorna. Där har du bra överblick och full kontroll på dina energiutgifter.

Hur får jag e-faktura?

Du anmäler dig enkelt för e-faktura direkt i din internetbank. Alla banker erbjuder detta betalningssätt.

Efter att du gjort din anmälan skickas en anmälningsfil från din bank till Kretslopp Sydost. När allt är klart får du nästa faktura i internetbanken istället för i brevlådan. Tänk på att det måste vara samma person som är kund hos både internetbanken och hos Kretslopp Sydost.

Anmäl e-faktura hos din bank

Frågor om e-faktura

Har du frågor om e-faktura kontaktar du i första hand din bank. Du som redan har anslutit dig till e-faktura och har frågor är välkommen att kontakta vår kundservice.


E-postfaktura

Oavsett hur du att betalar dina fakturor, kan du välja att få dem skickade till din e-postadress. Räkningen ser ut och hanteras som en pappersräkning, men kommer bara i digitalt utförande som pdf-fil.

Kontakta kundservice via chat, e-post eller telefon.

Kretslopp Sydost använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Jag godkänner