Logotype

  E-post: info@kretsloppsydost.se

Frågor & Svar
Utfyllnad

Rekryteringsprocess

Kretslopp Sydost värdesätter olikheter och mångfald. Vi tror att alla individer har något värdefullt att erbjuda. För att hitta rätt medarbetare följer vi alltid vår rekryteringsprocess som grundar sig i att alla ansökningar behandlas lika. 

Om du vill jobba med oss uppmuntrar vi dig att söka det jobb som väckt ditt intresse. Vi har som policy att återkomma till dig inom 30 dagar. Om intresset efter vårt urvalsarbete är ömsesidigt blir en intervju nästa steg. För oss är det viktigt att du delar med dig om vem du är så vi kan lära känna varandra.

Intervjutyper

Om det blir aktuellt för en intervju tillsammans med oss på Kretslopp Sydost, kan det bli olika typer av intervjuer beroende på vilken tjänst du sökt.

Vanligast använder vi oss av speedintervjuer, digitala intervjuer, sittande intervjuer och walk and talk. För vissa tjänster använder vi oss av personlighetstester och arbetsprov.

Inför din intervju

Vi uppmuntrar dig att komma förbered till en intervju med oss. Vid en digital intervju är det till exempel viktigt att tänka på att du sitter i en lugn miljö så att vi hör varandra bra. Ett tips kan vara att testa din teknik, så ljud och bild fungerar utan störning.

Instagram Facebook